Wafle zbożowo-ryżowe Siejeje są w 100% naturalne - jak dla mnie są bardzo smaczne i można je również jeść bez dodatków. Przekąska w postaci tych wafli jest niskokaloryczna co dodatkowo mnie cieszy. Nie ma w nich konserwantów,sztucznych barwników, aromatów,polepszaczy smaku.
W opakowaniu znajduje się 12 sztuk wafli są dość duże,lekkie i chrupiące - 1 wafel ma tylko 19 kcal.
Są to najlepsze wafle jakie jadłam do tej pory...
Talerze z otrębów firmy Bioterm są ciekawym rozwiązaniem dla osób, które dbają o środowisko - do produkcji używane są jedynie otręby pszenne, woda oraz wysoka temperatura. Podczas produkcji nie są wytwarzane żadne odpady. Po wykorzystaniu naczyń są one kompostowane i ulegają w ciągu 30 dni pełnej biodegradacji.
Talerze z otrębów firmy Bioterm są ciekawym rozwiązaniem dla osób, które dbają o środowisko - do produkcji używane są jedynie otręby pszenne, woda oraz wysoka temperatura. Podczas produkcji nie są wytwarzane żadne odpady. Po wykorzystaniu naczyń są one kompostowane i ulegają w ciągu 30 dni pełnej biodegradacji.
Porcja dla 2 osób
Czas przygotowania: 5 minut
Składniki:
- 4 sztuki wafli Siejeje
- 6 łyżek jogurtu naturalnego
- 8 szt malin
- 1 banan
- 1 kiwi
- 1 pomarańcza
- 10 szt borówek
- 2 łyżki miodu wielkokwiatowego
Przygotowanie:
- Banana, kiwi i pomarańczę kroimy w plasterki
- Na waflu układamy jogurt naturalny, owoce i całość polewamy miodem
Smacznego! :)
Na zdjęciach z owocami wygląda to świetnie! Ja z kolei zapraszam na bloga o kuchni wegańskiej: https://kuchniavege.wordpress.com/
OdpowiedzUsuńSmacznie i kolorowo!
OdpowiedzUsuńNo proszę jakie fajne :-) lubię takie chrupajki :-)
OdpowiedzUsuń