kurkowym

7 komentarzy:

  1. zrobiłam wg powyższego przepisu kurki w śmietanie ale bez mięsa i ryżu jako dodatek do steków wołowych, mój maź zachwycony - ja osobiście nie przepadam za potrawami ze śmietaną ale dla niego pycha. pozdrawiamy

    OdpowiedzUsuń
  2. ja próbowałam z mrożonymi kurkami... okropne. nie ma to jak świeże, już nie mogę się doczekać sezonu:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Super bardzo szybka potrawa i smaczna, świetny przepis na kurki

    OdpowiedzUsuń
  4. pychota - świetny przepis. Polecam!

    OdpowiedzUsuń
  5. zrobione - pychoooota! dziękuję za przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja myślę że te mrożone nie były obgotowane przed mrozeniem. Ponoć takie sa gorzkawe.

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jak pozostawisz komentarz :)