zrobiłam wg powyższego przepisu kurki w śmietanie ale bez mięsa i ryżu jako dodatek do steków wołowych, mój maź zachwycony - ja osobiście nie przepadam za potrawami ze śmietaną ale dla niego pycha. pozdrawiamy
ja próbowałam z mrożonymi kurkami... okropne. nie ma to jak świeże, już nie mogę się doczekać sezonu:)
Super bardzo szybka potrawa i smaczna, świetny przepis na kurki
pychota - świetny przepis. Polecam!
zrobione - pychoooota! dziękuję za przepis :)
A ja myślę że te mrożone nie były obgotowane przed mrozeniem. Ponoć takie sa gorzkawe.
Palce lizać. Pozdrawiam :)
Będzie mi miło jak pozostawisz komentarz :)
zrobiłam wg powyższego przepisu kurki w śmietanie ale bez mięsa i ryżu jako dodatek do steków wołowych, mój maź zachwycony - ja osobiście nie przepadam za potrawami ze śmietaną ale dla niego pycha. pozdrawiamy
OdpowiedzUsuńja próbowałam z mrożonymi kurkami... okropne. nie ma to jak świeże, już nie mogę się doczekać sezonu:)
OdpowiedzUsuńSuper bardzo szybka potrawa i smaczna, świetny przepis na kurki
OdpowiedzUsuńpychota - świetny przepis. Polecam!
OdpowiedzUsuńzrobione - pychoooota! dziękuję za przepis :)
OdpowiedzUsuńA ja myślę że te mrożone nie były obgotowane przed mrozeniem. Ponoć takie sa gorzkawe.
OdpowiedzUsuńPalce lizać. Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuń